Hoe ziet de sessie er uit

U ligt met uw kleren aan op de behandeltafel. Makkelijke en loszittende kleding heeft de voorkeur.
Door mijn handen op het lichaam te plaatsen kom ik in contact met uw lichaam en kan ik de stromingen van het hersenvocht gaan voelen.
Iedere cliënt ervaart dat op zijn eigen manier. Sommige mensen voelen tintelingen, anderen warmte of doorstroming. Veelal volgt hierop een staat van ontspanning en kan het lichaam zijn zelf-helende kracht gaan aanspreken. 

Naar behoefte help ik de cliënt door ondersteunende gesprekken zich bewust te worden van de processen die zich in het lichaam afspelen en welke emoties en gedachten daarmee verbonden zijn. 

Een sessie duurt 60 minuten voor volwassenen en kinderen. Meestal zijn er meerdere sessies nodig.  Om uw lichaam tijd te geven verder te herstellen zal er enige tijd tussen de behandelingen zitten. Voor meer informatie over het aantal behandelingen, klik hier.

Biodynamische CranioSacraal Therapie wordt (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar mits u aanvullend verzekerd bent. Er is geen verwijzing nodig van de huisarts, u heeft geen €385 eigen risico.

Tarief: € 50,- per behandeling. Voor meer informatie over de tarieven, klik hier.

Voor meer informatie klik op onderstaande links:

Wat is Biodynamische Cranio Sacraal Therapie
Voor wie?
Baby Behandelingen
Aantal behandelingen
Bij welke symptomen

Terug naar overzicht

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.