Dr. Ir. Ellen Wisman

    
Ervaring en training

Nieuwe_foto.jpg

Mijn opleiding in Cranio Sacraal therapie begon in 2002 in America bij het Upledger Instituut. Na terugkeer in Nederland werd mijn interesse gewekt in de biodynamische benadering van Franklyn Sills bij wie ik de opleiding tot Biodynamische Cranio Sacraal therapeut heb afgerond. Daarnaast heeft een studie in de ontwikkelings psychologie van het ongeboren en heel jonge kind me inzicht gegeven in de psychologische achtergrond van gezondheid en ziekte. In 2012 heb ik de cursus voor de behandeling van babies en jonge kinderen afgerond.

Mijn persoonlijk verhaal

Vele jaren ben ik werkzaam geweest als wetenschappelijk onderzoeker. Het begon allemaal op de Landbouw Universiteit Wageningen waar ik ben afgestudeerd in de plantenveredeling en later ben gepromoveerd in de moleculaire genetica. Na te hebben gewerkt op het Max Planck Instituut in Keulen en aan de Universiteit in Michigan kwam er een moment dat ik niet meer tevreden was met de wetenschappelijke denkwijze. Vanaf die tijd is mijn intuïtieve kant tot ontwikkeling gekomen die via opleidingen in massage, polariteit, en esoteric healing uitmondde in mijn liefde voor Cranio Sacraal therapie. Mijn passie is om met behulp van deze zachtaardige methode de mens te helpen met het herstel van hun lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Behandelkamer.jpg

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.